Відео дня: розбирання Huawei P30 Pro в офіційному сервісі компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei P30 і P30 Pro про поки навіть не надійшли в продаж, але ентузіасти продовжують вивчати ці моделі вздовж і впоперек. Про неабиякі можливості камери смартфона ми вже знаємо, а зараз один з користувачів вирішив відправитися в офіційний сервісний центр, щоб розібрати P30 Pro.

Власне, цим відео і відрізняється від таких «розборок»: воно виконувалося в офіційному сервісному центрі людиною, яка вже 20 років займається ремонтом Huawei. Тому воно не містить ніякого «шок-контенту»: просто розбирання з низкою акцентів. Хоча подивитися на роботу офіційного сервісного центру і ПЗ, використовуваного для тестування, дуже цікаво.

Найцікавіше щодо внутрішнього пристрою P30 Pro – це основна камера. Як виявилося, вона виконана за схемою «3+1»: модуль оптичного зума зі своїм об’єктивом і датчиком зображення виконаний окремо від другого модуля з трьома датчиками і об’єктивами. При цьому обидва модулі можна порівняти за своїми розмірами. Це наочний приклад того, що система оптичного зума в смартфоні не тільки дорога сама по собі, але ще і займає багато місця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.