iPhone XR в Індії подешевшав на 260 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, Apple на тлі зниження продажів смартфонів вдалася до практики, раніше для неї невідомою — зниження цін до виходу нового покоління.

Компанія вже переглядала ціни в Китаї, зробила це в Росії і ряді інших країн, та й в цілому заявила, що змінить свою цінову політику. Наприклад, сьогодні вона знизила ціну на HomePod. Однак, як ми повідомляли вчора, це поки не особливо допомагає.

Але Apple не здається. Новий крок компанії — зниження ціни на iPhone XR в Індії. Причому зниження в цьому випадку просто колосальне. Джерела кажуть, що новинка Apple подешевшала в цій країні відразу мало не на чверть. Якщо точніше, смартфон в базовій версії подешевшав приблизно на 260 доларів (7 тис. грн), до 855 доларів (23 тис. грн.). До цього апарат коштував понад 1100 доларів (30 тис. грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Правда, є думка, що це лише тимчасове пропозицію, але навіть якщо і так, це все одно черговий доказ того, що навіть сама Apple розуміє, що її смартфони переоцінені на багатьох ринках. Втім, враховуючи ситуацію в Індії, навіть настільки величезна знижка навряд чи кардинально щось змінить, так як 855 доларів для цієї країни — це все одно величезна сума. 1% ринку, який займає Apple в Індії, як раз є підтвердженням цього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.