Смартфон Samsung Galaxy A90 з низкою незвичайних рішень може стати найважчим в асортименті компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про смартфон Samsung Galaxy A90 поки не так вже й багато достовірних даних. Деякі джерела, включаючи нове, стверджують, що модель буде називатися і Galaxy A80, хоча не дуже зрозуміло, чому.

Як би там не було, вчора в Мережі з’явилися досить докладні параметри новинки, хоча неясно, наскільки можна довіряти джерелу.

Отже, якщо вірити цій інформації, флагман лінійки Galaxy A отримає великий екран AMOLED діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю 2400х1080 пікселів, тобто зі співвідношенням сторін 20:9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серцем послужить SoC Snapdragon 710. Також джерело говорить про акумулятор ємністю 3700 мА·год, про що ми вже чули. Основна камера нібито буде потрійною з датчиками роздільною здатністю 48 і 8 Мп, а також датчиком ToF. Причому камера ця буде розміщена на поворотному модулі, який дозволить використовувати її і в якості фронтальної. Це ми теж вже чули.

Також йому приписують 25-ватну зарядку і габарити 165 х 76,5 х 9 мм при масі 219 г. А ще у Galaxy A90 буде в активі технологія, завдяки якій екран буде виступати в тому числі заміною розмовного динаміка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.