Кращий за Huawei Mate X: Складаний смартфон Lenovo згинається не посередині

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі компанії, як ZTE і Sharp, також працюють над схожими смартфонами.

Материнська компанія Lenovo вже показувала різні прототипи складних пристроїв в минулому. Нещодавно Lenovo запатентувала новий складний смартфон з незвичайною конструкцією, а також додатковим невеликим дисплеєм.

Ресурс Letgodigital створив на базі опублікованих в патенті ескізів тривимірну модель пристрою. Джерело додає, що в розкладеному стані ви отримаєте смартфон з витягнутим екраном звичної для сучасних смартфонів ширини. Тому ним цілком можна буде керувати однією рукою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При складанні смартфона, який згинається не посередині, з’являється додатковий екран. Нагадаємо, такі компанії, як ZTE і Sharp, також працюють над схожими смартфонами, екрани яких складаються нестандартно.

Основна камера є одинарною, в складеному стані між панелями залишається досить великий зазор, а шарнір дозволяє зігнути екран в кількох місцях, щоб в результаті складений смартфон був більшим або меншим. Цікаво буде дізнатися, які сценарії для зручного використання подібного пристрою в складеному стані запропонують розробники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.