Google вирішила відразу кілька проблем користувачів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL

На початку кожного місяця користувачі будь-якого з трьох поколінь смартфонів Google Pixel отримують регулярні оновлення програмного забезпечення. Ці оновлення не тільки містять останні латочки для системи безпеки Android, але також включають виправлення, які усувають різні проблеми, що зачіпають лінійку Pixel.

Згідно опублікованим списком змін, квітневе оновлення включає чотири функціональних виправлення, в основному для користувачів смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL.

Перше виправлення полегшить користувачам Pixel 3 і Pixel 3 XL голосовий запуск персонального помічника Google Assistant. Інше виправлення передбачено для тих, хто налаштовує новий Pixel 3 або Pixel 3 XL, а смартфон постійно намагається підключитися до Wi-Fi при активації eSIM.

Також патч виправляє баг з мерехтінням екрану при активній функції завжди включеного дисплея, коли на екрані відображаються час, дата і кілька останніх отриманих повідомлень. Був випущений ще один патч, призначений для Pixel і Pixel XL. Він покращує якість Bluetooth-з’єднання на цих моделях.

Вихід Pixel 4 і Pixel 4 XL очікується в жовтні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.