Складаний смартфон Lenovo згинається не посередині

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Материнська компанія Lenovo вже показувала різні прототипи складних пристроїв в минулому. Нещодавно Lenovo запатентувала новий смартфон, що згинається, з незвичайною конструкцією, а також додатковим невеликим дисплеєм.

Реклама
Складной смартфон Lenovo сгибается не посередине

Ресурс Letgodigital створив на базі опублікованих в патенті ескізів тривимірну модель пристрою. Джерело додає, що в розкладеному стані ви отримаєте смартфон із витягнутим екраном звичної для сучасних смартфонів ширини. Тому їм цілком можна буде керувати однією рукою.

Складной смартфон Lenovo сгибается не посередине

При складанні смартфона, який згинається не посередині, з’являється додатковий екран. Нагадаємо, такі компанії, як ZTE і Sharp, також працюють над схожими смартфонами, екрани яких складаються нестандартно.

Складной смартфон Lenovo сгибается не посередине

Основна камера є одинарною, в складеному стані між панелями залишається досить великий зазор, а шарнір дозволяє зігнути екран в декількох місцях, щоб у підсумку складений смартфон був більше або менше. Цікаво буде дізнатися, які сценарії для зручного використання подібного пристрою в складеному стані запропонують розробники.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоnl.letsgodigital.org

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ