Samsung Galaxy S10+ програв iPhone XS Max в порівняльному дроп-тесті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія PhoneBuff, відома своїми тестами швидкості, акумулятора і на стійкість до падінь, провела порівняльний дроп-тест нового флагмана Samsung і осінньої новинки Apple — Galaxy S10+ і iPhone XS Max.

iPhone XS Max виявився більш міцним і стійким до ударів, незважаючи на те, що обидва смартфона мають скляні задні панелі, а Galaxy S10+ до того ж захищений склом Gorilla Glass 6, яке компанія Corning позиціонує як в два рази більш міцне в порівнянні з Gorilla Glass 5. Щодо iPhone XS Max компанія Apple не дає офіційної інформації, хоча багато оглядачів схиляються до версії про використання Gorilla Glass 6 і тут.

У ролику PhoneBuff показується, як Galaxy S10+ і iPhone XS Max проходять чотири дроп-теста. У першому тесті смартфони падали на задню сторону. Обидва при цьому отримали пошкодження тильного скла, але у Galaxy S10+ ушкодження виявилися помітно ширше — панель вкрилася сіткою тріщин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другому випробуванні смартфони кидали на кут. Обидва апарати витримали його однаково добре, отримавши лише невеликі потертості і подряпини. У третьому тесті при падінні на передню панель обидва екрани розбилися, але Galaxy S10+ знову отримав більші пошкодження, ніж iPhone XS Max. Також була порушена робота підекранного дактилоскопічного датчика.

У фінальному тесті було вироблено 10 послідовних падінь на передню панель. Як не дивно, в цьому раунді Galaxy S10+ виграв, зумівши зберегти роботу сенсорного екрану. iPhone XS Max ж втратив чутливість до натискань після трьох послідовних падінь.

За результатами випробувань, PhoneBuff присудив Samsung Galaxy S10+ 34 бали з можливих 40, а iPhone XS Max — 36 балів. У рейтингу стійкості до падінь Samsung Galaxy S10+ опинився на десятому місці, а iPhone XS Max — на восьмому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.