Samsung Galaxy S10 5G виявився важче звичайного S10, можливо, через модем 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові подробиці про смартфон Samsung Galaxy S10 5G, який незабаром повинен надійти в продаж на домашній ринок. Як виявилося, ця модель може і не отримати модем 5G виробництва Qualcomm.

Приводом для спекуляцій послужили розбіжності в габаритах і масі. Якщо габарити і маса «глобального» варіанти Samsung Galaxy S10 становлять, відповідно, 162,6 x 77,1 x 7,9 мм і 198 грамів, то габарити і маса Galaxy S10 5G – 162,2 x 77,1 x 7,8 мм і 208 грамів. З огляду на максимальну схожість в характеристиках між цими моделями, надбавку в 10 грамів пояснити важко.

Тут і з’явилося припущення, що в зв’язці з soc Exynos використовується модем 5G, але не Qualcomm, а якийсь інший. Справа в тому, що у Samsung таке вже бувало: глобальна і північноамериканська версії смартфонів Galaxy Nexus відрізнялися габаритами – і якраз через різницю антен і радіомодулів. Так що не виключено, що щось схоже трапилося з Galaxy S10 5G. І, якщо так, було б дуже цікаво подивитися на розміщення антен і використаний в смартфоні модем 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.