Google запустила «вбивцю» WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не секрет, що за останні п’ять років американська корпорація Google вже запустила кілька своїх фірмових месенджерів, тобто спеціальних засобів для спілкування, однак нічим хорошим все це не закінчилося. Всі вони провалилися вже незабаром після свого запуску, але керівництво «пошукового гіганта» врахувало всі свої минулі помилки. Саме тому Android Messages ризикує стати «вбивцею» WhatsApp, а запрацює новий сервіс для всіх користувачів вже в 2019 році, тоді як зараз ведеться його тестування.

Мессенджер запрацює на базі додатки Android Messages, а таке зараз встановлено на більш ніж 85% смартфонів для міжнародного ринку. За рахунок цього вийде так, що сервіс для спілкування від Google, звичайно ж безкоштовним, буде повноцінно працювати прямо «з коробки» без необхідності встановлювати будь-яке програмне забезпечення додатково. Саме на це «пошуковий гігант» має намір зробити основну ставку при боротьбі з WhatsApp, яким зараз на постійній щомісяця основі користуються більш ніж 1,5 млрд чоловік.

Дітище Google дозволить обмінюватися повідомленнями, пересилати файли і фотографії, здійснювати голосові дзвінки, відправляти голосові повідомлення, а в доступному для огляду майбутньому дзвонити ще і по відеозв’язку, причому груповим. Цілком собі очевидно, що «вбивця» WhatsApp виявиться максимально просунутим, швидким і зручним у використанні, адже всі продукти «пошукового гіганта» виявляються саме такими. Залишилося тільки дочекатися появи месенджера в Android Messages, а працювати він буде з прив’язкою до номеру телефону, тому листування, швидше за все, не зможе синхронізуватися між декількома гаджетами відразу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.