Для смартфона Xiaomi Mi 8 виходить Dark Mode

У свіжій версії прошивки MIUI 9.3.28 смартфону Xiaomi Mi 8, призначеної для розробників, крім виправлення різних помилок, присутній довгоочікуваний нічний режим Dark Mode.

Розробники підтверджують, що в більшості системних додатків, а також у всіх елементах меню інтерфейс дійсно змінюється на темний при активації режиму в налаштуваннях. Це дозволяє не тільки з великим комфортом користуватися пристроєм в темний час доби, але і істотно заощаджує заряд акумулятора Xiaomi Mi 8, а також інших смартфонів, оснащених екранами OLED.

Раніше Лі Вэйсин (Li Weixing), глава відділу Xiaomi Internet, опублікував графік виходу оновлень для різних моделей смартфонів. Так от, нічний режим стане доступний всім користувачам Xiaomi Mi 8 до кінця цього тижня.

Також оновлення вийде на Xiaomi 8 Screen Fingerprint Version, Xiaomi Mi 8 Transparent Version, Xiaomi Mi8 SE, Xiaomi Mi8 youth version, Xiaomi 6X, Xiaomi Mi MIX 3, Xiaomi Mi MIX 2S , Xiaomi Mi Note 3, Xiaomi Mi Max 3, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5 і Redmi S2.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.