«Новий вид» і «новий досвід»: смартфон Lenovo Z6 Pro повинен здивувати можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці Mobile World Congress 2019 компанія Lenovo повинна була представити смартфон Lenovo Z6 Pro, однак анонс перенесли на більш пізній термін. Тепер же віце-президент Lenovo Group Чанг Ченгфа (Chang Chengfa) офіційно підтвердив, що смартфон буде представлений на прес-конференції, яка пройде 27 березня.

Він також додав, що бажаючим придбати смартфон не доведеться довго чекати, а сам Lenovo Z6 Pro представник компанії описує з використанням словосполучень «новий вид» і «новий досвід».

Раніше компанія Lenovo вже заявила, що у функціональному переліку можливостей нового пристрою будуть підтримка мереж п’ятого покоління і можливість запису відеороликів під назвою Hyper Video. Подробиць з цього приводу досі не було, але тепер Чанг Ченгфа зазначив, що камера буде записувати відеоролики з використанням нових технологій, а передаватися вони зможуть з більш високою швидкістю завдяки підтримці 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Lenovo Z6 Pro з підтримкою мереж п’ятого покоління буде випущений в Китаї в червні цього року. Вже зараз підписаний контракт з оператором China Unicom. Також подейкують про те, що версія нового смартфона без модему 5G надійде в продаж вже в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.