Android Q Beta отримав функції, про які мріяли власники iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google піклується про своїх користувачів і вихід версії Android 10.0 Q beta свідчить про це, більше того, даний виробник електроніки не збирається зупинятися на досягнутому.

Як стало відомо, повноцінний офіційний анонс призначений на 7 травня 2019 року. Але встановити пробну версію на свій мобільний пристрій можна вже зараз, що і зробили деякі користувачі, протестувавши роботу нашумілої операційної системи, яка своїми фішками нахилила вже iOS від Apple.

В ряд пристроїв, який отримають можливість оновитися до Android 10.0 Q beta, входять смартфони ZenFone 5 / 5z і ZenFone Max (M2) / Max Pro (M2) від ASUS; Pixel 2/2 XL і Pixel 3/3 XL від Google Pixel; Huawei nova 3, Huawei Mate 10 Pro і Honor Magic 2 від китайської корпорації Huawei, а також смартфони від фінської компанія HMD Global, яка випускає практично всі свої пристрої в рамках програми Android One і це від Nokia 8 Sirocco до Nokia 2.1. Також оновитися зможуть власники OnePlus 5 / 5T і OnePlus 6 / 6T, Galaxy S9 / S9 + і Galaxy Note 9 від компанії Samsung і китайської компанії Xiaomi з флагманами Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 EE / Mi 8 SE / Mi 8 Lite і Mi Max 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першочергово, компанія Google в Android 10.0 Q вирішила зробити основний упор на здатність пристрою налаштовувати свій інтерфейс. За рахунок цього власники смартфонів отримають можливість не тільки самостійно вибирати бажане кольорове оформлення з декількох десятків пропонованих їм на вибір, але ще і змінювати форму іконок. До того ж, як на робочому столі, так і в верхньому пункті тумблера при відкритті верхньої шторки повідомлень.

Підтримка темного режиму оформлення, який включається автоматично або ж вручну стала приємною новиною для всіх користувачів, адже про таке в нових iPhone тільки мріють. Причому колір не яскраво виражений чорний, а м’який чорний, наближений до сірого. Дана можливість дозволить знизити активацію швидкості розрядки пристрою на 20-30%.

До всього іншого, нова ОС обзавелася десктопних режимом. Також з’явилася можливість скасування стеження за користувачем у фоновому режимі, йдеться про геолокації, яка перш за все запитує дозвіл на визначення місцезнаходження.

Особливим плюсом є те, що, якщо Android вирішить, що користувачеві не вистачить часу дійти до зарядного пристрою, режим енергозбереження включиться автоматично.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОvladtime.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.