Xiaomi Mi 9 SE скоро вийде на світовий ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi анонсувала Xiaomi Mi 9 SE в лютому цього року разом з флагманським смартфоном Xiaomi Mi 9. Поки що бюджетна новинка пропонується тільки на території Китаю, однак скоро смартфон може з’явитися в магазинах всього світу.

Як стверджує GizChina.it, представлений екземпляр Xiaomi Mi 9 SE на виставці MWC працював під управлінням глобальної стабільної версії прошивки MIUI 10.2, в якій встановлені додатки Google і доступні різні мови.

Навряд чи Xiaomi готувала б глобальну версію прошивки MIUI для пристрою, який не призначений для виходу за межами Китаю. Нагадаємо, Xiaomi Mi 9 вже з’явився у продажу в деяких європейських країнах, так що варто очікувати відповідного анонсу і для Xiaomi Mi 9 SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 9 SE отримав однокристальну систему Snapdragon 712, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті, екран діагоналлю 5,97 дюйма з вбудованим дактилоскопічним датчиком, потрійну основну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 48, 13 і 8 Мп, а також акумулятор ємністю 3070 мА•год з підтримкою швидкої 18-ватної зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.