Якісні рендери Huawei Enjoy 9S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Slashleaks, який спеціалізується на витоках матеріалів по новим смартфонам і іншим мобільним пристроям, опублікував якісні рендери смартфона Huawei Enjoy 9S.

Раніше Huawei офіційно повідомила про те, що 25 березня цього року вона проведе прес-конференцію, на якій будуть представлені відразу три нових продукта, включаючи Huawei Enjoy 9S.

Качественные рендеры Huawei Enjoy 9S

Також були вказані деякі характеристики Huawei Enjoy 9S, який оснащений потрійний основною камерою з функцією штучного інтелекту, що дозволяє покращувати картинку. Роздільна здатність двох датчиків зображення з трьох складе 24 і 16 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Качественные рендеры Huawei Enjoy 9S

Деякі джерела стверджують, що Huawei Enjoy 9S — це ще одна версія смартфона Huawei P Smart+ 2019, однак у новинки буде, як мінімум, удвічі більше флеш-пам’яті (128 проти 64 ГБ). Як це часто трапляється, для різних ринків зовні схожі смартфони можуть оснащуватися різним об’ємом пам’яті, різними камерами і дисплеями.

Також підтверджено, що смартфон з коробки працює під управлінням Android 9.0 з графічною оболонкою EMUI 9.0, а дактилоскопічний датчик знаходитиметься на задній панелі.

Інші подробиці ми дізнаємося в понеділок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.