Флагман Samsung Galaxy S10 і нова система повідомлень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманські смартфони південнокорейської компанії Samsung (Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ і Galaxy S10e) отримали врізані в екран фронтальні камери. У старшої моделі виріз є овальним під здвоєну камеру.

При цьому навколо вирізу фронтальної камери реалізована красива анімація, яка активується при розпізнаванні користувачів по обличчю і в інших сценаріях. Логічно припустити, що це світлодіодне кільце (овал у Galaxy S10+) можна використовувати для різного роду повідомлень про пропущені дзвінки, повідомлення, події і так далі.

Однак можливість включити таку функцію в налаштуваннях смартфонів немає. Редактори PhoneArena звернулися до представника Samsung з прямим питанням, яке хвилює користувачів Samsung Galaxy S10: планує Samsung випустити оновлення, що дозволить використовувати для цих цілей світлодіодне кільце фронтальної камери Samsung Galaxy S10. Або ж користувачам доведеться задовольнятися значками на екрані при активації функції завжди включеного дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung can't say if the S10's camera ring animation will be used as notification light 'at this stage'

Представник Samsung заявив, що на цій стадії компанія нічого не може обіцяти з цього приводу. Залишається зачепитися за словосполучення «на даній стадії» і продовжувати вірити в краще.

А поки користувачі Samsung Galaxy S10 чекають офіційного рішення, можна випробувати оновлене додаток Always On Edge Edge Lighting, яка вже підключає виріз навколо камери до роботи системи сповіщення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.