Huawei Mate X продають на Aliexpress за вражаючу суму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках минулої щорічної виставки MWC представники Huawei продемонстрували інноваційний телефон, який отримав назву Mate X. Він став першим смартфоном від цієї китайської компанії, який обзавівся складним дисплеєм. Пройшов всього місяць, а Huawei Mate X вже продають на Aliexpress, однак за нечувану суму.

Продавець виставив цінник в 4088 доларів, хоча спочатку розробники заявляли, що пристрій обійдеться користувачам в 2,3 тисячі євро – приблизно 2,6 тисячі доларів. Власне, це і є офіційна вартість смартфона, однак продавець вирішив значно збільшити ціну, мабуть, за ексклюзивність.

Нагадаємо, що складне пристрій від Huawei отримало AMOLED-дисплей на вісім дюймів з роздільною здатністю 2480 на 2200 пікселів. У складеному стані можна буде користуватися двома дисплеями поменше – на 6,6 і 6,39 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Працює девайс на топовом фірмовому чіпсеті Kirin 980. Додатково розробники встановили модем Balong 5000, що підтримує технологію мереж п’ятого покоління. Також новинка отримала енергоємний акумулятор на 4500 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.