Categories: Смартфони

Смартфон мрії: Sony Xperia 4 у всьому кращий за iPhone SE 2

Share

21 березня в мережі з’явилася інформація про те, що даний телефон замінить користувачам iPhone SE 2, анонс якого, судячи з усього, так і не станеться. Мобільний пристрій Sony Xperia 4, по суті, являє собою смартфон мрії, тому як ним можна користуватися однією рукою. Секрет такого стану справ досить простий – виробник вирішив зробити дисплей сильно витягнутим, надавши йому співвідношення сторін 21: 9, а це, в свою чергу, дозволило зробити ширину корпусу на рівні 65 мм, яку можна зустріти у моделей Xperia Z5 Compact і Xperia XZ2 Compact . Таким чином, новинка стане їх прямим продовженням.

Висота корпусу телефону складає 149 мм, тоді як у Xperia XZ2 Compact цей показник знаходиться на рівні 135 мм. Відомо, що новинка стане мобільним пристроєм середнього рівня, отримавши цілу масу різних особливостей. Смартфону Sony Xperia 4 приписують восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графіку Adreno 616, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, роз’єм USB Type-C і чіп NFC для роботи з платіжною системою Google Pay.

Звичного 3,5 мм роз’єму смартфон не отримає, причому про це можна навіть не мріяти. Головною ж особливістю моделі Sony Xperia 4 стане 5,7-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, що володіє при цьому співвідношенням сторін 21: 9. Виробник, за даними джерела, також реалізує в цій моделі захист від води і пилу за стандартом IP68, що дозволить телефону занурюватися під воду на глибину до двох метрів, але не більше ніж на одну годину за часом. За автономність у відповіді виявиться акумулятор ємністю 2800 мАг. Повідомляється, що показати цей смартфон повинні до початку літа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Топовий планшет Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 протестували на автономність

    При активному навантаженні середній час автономної роботи становив 11 годин та 14 хвилин. У режимі…

    08.05.2024

    Стало відомо, про що промовчала Apple на презентації нових iPad

    Є кілька неочевидних змін у нових iPad , про які Apple не почала говорити під…

    08.05.2024

    Що нового в iPad Air та iPad Pro 2024 року

    Увечері 7 травня компанія Apple провела презентацію нових планшетів, в рамках якої представила чотири нові моделі iPad. Я…

    08.05.2024

    Фішка Android-смартфонів дісталася iPhone

    Google додала функцію "Коло для пошуку" з Android-смартфонів в iPhone. Як пише 9to5Google, така фішка…

    08.05.2024

    ТОП-10 недорогих смартфонів 2024 року

    Останнім часом мобільні пристрої зазнали помітної трансформації, а з появою на ринку смартфонів за цілком…

    08.05.2024

    Нові iPad Pro не отримали головну фішку OLED-дисплеїв

    Компанія Apple нарешті зважилася оснастити свої професійні планшети матрицею нового типу, але чомусь обмежила її…

    08.05.2024