Заміна екрану Samsung Galaxy S10 в офіційному сервісі обійдеться дорожче покупки нового смартфона

Флагманські смартфони стають складніше і дорожче рік від року, тому не дивно, що і страховка (на кшталт Apple Care) на них дорожчає, і комплектуючі, що використовуються для ремонту, теж. Приклад нових флагманів Galaxy S10 особливо показовий.

Китайський ресурс опублікував вартість заміни екрану смартфонів Galaxy S10 в офіційному сервісі. У тому випадку, якщо у користувача не буде страховки, або пошкодження не буде визнано гарантійним, доведеться розлучитися з кругленькою сумою. За фактом ця сума навіть перевищує вартість самого смартфона. Наприклад, якщо ціна Galaxy S10e в базовій версії — $750 (20400 грн.), то вартість одного екрану — $800 (21800 грн.). За новий екран Galaxy S10 доведеться викласти $960 (26100 грн.), ну а дисплей Galaxy S10+ очікувано найдорожчий — $1060 (28800 грн.).

Звідки такі ціни, загалом-то, зрозуміло: по-перше, сканер відбитків пальців інтегрований в екран, так що він входить у вартість дисплея Galaxy S10 і S10+, по-друге, сам по собі екран Infinty-O із врізаною камерою недешевий. Але користувачам від цього навряд чи легше. Так що якщо Galaxy S10 вже є, а гарантії, що покриває пошкодження екрана в результаті, скажімо, падінь, – ні, то краще подбати про додатковий захист у вигляді скла і чохла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.