Розробники ZTE Axon S нестандартно підійшли до створення дисплея без рамок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували дебютні рендери незвичайного смартфона ZTE Axon S. Примітно, що розробники девайса нестандартно підійшли до створення дисплея без рамок. Вся справа в тому, що модулі основної і фронтальної камери повністю приховані від очей, а побачити їх можна, тільки висунувши бічну панель.

У складеному стані всі камери заховані в корпусі. Тобто, ні на лицьовій, ні на задній панелі камер немає взагалі. Однак, якщо змістити бічну частину, то всі модулі камер з’являються і стають активні. Схожу технологію вже демонстрували умільці з Xiaomi в смартфоні Mi Mix 3, однак там висувалася верхня панель, а не бічна.

Варто відзначити, що ZTE Axon S отримав три модуля основної камери, а також два модуля фронтальної камери. Не обійшлося і без сканера відбитків пальців, який встановлений прямо під дисплей. На жаль, інші специфікації пристрою поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що смартфону вдасться завоювати популярність на ринку, так як виглядає він дійсно незвично. Крім того, розробникам повною мірою вдалося реалізувати ідею дисплея без рамок і вирізів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.