Categories: Смартфони

Смартфон Redmi Note 7 Pro представлений заново в Китаї

Share

Як і передбачалося, сьогодні відбулася офіційна прем’єра смартфона Redmi 7, а разом з ним в Китаї дебютував і Redmi Note 7 Pro. Враховуючи, що замовляти з Індії Redmi Note 7 Pro (а саме там апарат представили раніше всього) навряд чи хтось наважиться, для нас китайський анонс має велику цінність.

І відразу найголовніше – ціни. Точніше, ціна: в Китаї Redmi Note 7 Pro представлений поки єдиною модифікацією з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Її вартість –  $240 або приблизно 6500 грн.

В Xiaomi особливо відзначають, що це лише на 30 доларів (810 грн.) більше топової модифікації Redmi Note 7 з 4 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті. При цьому Note 7 Pro вигідно відрізняється від молодшої моделі в плані характеристик, про що добре видно з наступного слайда.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 7 Pro оснащений екраном діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю Full HD+, заявлені яскравість і контрастність становлять, відповідно, 450 кд/кв. м і 1500:1. Бічні рамки зовсім невеликі – їх товщина становить 1,95 мм, а що стосується захисту, то її забезпечує загартоване скло Gorilla Glass 5. Причому таким же склом оформлена і тильна панель.

В основі апаратної платформи лежить SoC Qualcomm Snapdragon 675. Фронтальна камера має роздільну здатність 13 Мп, основна камера представлена тандемом роздільною здатністю 48 Мп (Sony IMX586) і 5 Мп (використовується для аналізу глибини сцени). З основним датчиком з’єднаний об’єктив з діафрагмою F/1,79. Оптичної стабілізації в цій моделі, само собою, немає, але є електронна. Запис відео 4К підтримується з частотою 30 к/с. В обох камерах моделі широко використовуються алгоритми штучного інтелекту.

Про те, що Redmi Note 7 Pro отримає гідрофобне покриття P2i, говорилося раніше, але в смартфоні проведено комплекс додаткових заходів із запобігання потрапляння рідини всередину. Водоізолюючі прокладки розкидані по корпусу в області камери, обох гучномовців, роз’єму для навушників, порту USB-C і клавіш. Так що захист від води в Redmi Note 7 Pro серйозніше, ніж можна було б думати.

Поряд із портом USB-C і стандартним гніздом для навушників в цій моделі передбачений ІЧ-випромінювач, що дозволяє управляти побутовою технікою. Також в конфігурації акумуляторна батарея ємністю 4000 мА·год. Смартфон підтримує зарядку від блоку живлення потужністю 18 Вт – і такий, поряд з фірмовим чохлом, що входить в комплект поставки. Офіційні дані автономності виглядають наступним чином: режим очікування – 14 днів, режим розмови – 45 годин, ігри – 8,5 години.

Redmi Note 7 Pro в Китаї запропонований в трьох колірних варіантах: Neptune Blue, Nebula Red (обидва градієнтні) і Classic Black. Попередні продажі Redmi Note 7 Pro в Китаї стартують 19 березня, реальні продажі першої партії – 22 березня. За словами віце-президента Xiaomi і глави бренду Redmi Лю Вейбинга (Lu Weibing), який, власне, і анонсував Redmi 7 і Redmi Note 7 Pro, у компанії достатній запас смартфонів, щоб їх вистачило на всіх. Втім, те ж саме Лей Цзунь (Lei Jun) говорив і про Mi 9, а на ділі флагман в Китаї не купити, а якщо і вийде купити, то з пристойною спекулятивної націнкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024