У Samsung Galaxy S10 виявили ще одну неробочу функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту офіційного початку продажів Samsung Galaxy S10 пройшов усього тиждень, за цей час користувачі виявили у нового флагмана деякі недоробки.

Так, наприклад, функція розпізнавання обличчя в Samsung Galaxy S10 виявилася неробочою, а сканер відбитків пальців Samsung Galaxy S10 працює краще без заводського захисту екрану.

Тепер же з’явилися відомості про ще одну функцію, яка працює не так, як задумано виробником. У смартфонів Samsung Galaxy S10 є функція блокування випадкових дотиків, яка повинна відключати сенсорний екран, коли смартфон знаходиться, наприклад, в кишені або сумці. Однак на практиці ця функція коректно працює далеко не завжди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі повідомляють про те, що їхні смартфони самостійно здійснюють виклики, запускають додатки, відкривають додатки, включають ліхтарик, коли вони знаходяться в кишені. В деяких випадках користувачі навіть відчувають вібрацію, а коли дістають смартфон, то відчувається, що він дуже гарячий.

Вирішити дану проблему можна, відключивши функцію Always On Display і подвійне постукування по екрану для його активації.

Samsung поки не робила офіційних коментарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.