Неймовірна схожість: Google Pixel 4 XL і Samsung Galaxy S10+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в мережу потрапили ескізи одного з найбільш очікуваних флагманських смартфонів Google Pixel 4. Ентузіасти досить швидко зробили на їх основі якісні ренденри Google Pixel 4 XL. Варто зазначити, що у нового телефону підозрілу схожість з уже з’явилися Samsung Galaxy S10 +.

На зображеннях видно, що флагман від Google отримає подвійну основну, а також подвійну фронтальну камеру. Примітно, що модулі селф-камери будуть врізані в правий верхній кут дисплея, прямо як у старшій версії Galaxy S10. Зрозуміло, що це необхідно для збільшення площі екрану, проте представникам Samsung подібне «запозичення» може дуже не сподобається.

За попередніми даними, новинки від Google отримають сканер для зчитування відбитків пальців, встановлений прямо під екран. Технологія не є якимось нововведенням, але вже стала трендом. Серцем Google Pixel 4 стане топовий на даний момент чіп – Snapdragon 855.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент точна дата презентації лінійки смартфонів невідома, однак вона, найімовірніше, буде представлена ​​в жовтні поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.