Названа, можливо, головна причина відмови від роз’єму 3,5 мм виробниками смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus відмовилася від роз’єму 3,5 мм в минулому році, представивши свій новий смартфон OnePlus 6T, приєднавшись до Apple і інших виробників смартфонів, які останні пару років відправляють на спокій популярний роз’єм для навушників.

Офіційні особи компаній стверджують, що роз’єм 3,5 мм займає надто багато місця всередині корпусу, нібито його видалення дозволить встановити смартфон акумулятор більшої ємності або реалізувати повноцінну водонепроникність. Однак за фактом ємність акумуляторів не зростає, а захист IP68 є і у смартфонів, які поки зберегли цей роз’єм.

В ході свіжого інтерв’ю виконавчий директор компанії OnePlus Піт Лау (Pete Lau) назвав можливо, головну причину відмови від роз’єму 3,5 мм виробниками смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він вважає, що видалення аудіороз’єму 3,5 сприяє розвитку і продажу бездротових навушників. Багато виробників смартфонів, представляючи нові моделі без роз’єму 3,5 мм, також випускають Bluetooth-навушники. Це ще одне джерело доходу для них.

Піт Лау додав, що фірмові навушники OnePlus Bullets Wireless вийшли гарними, але нове покоління напевно буде ще краще. Він також попросив шанувальникам висловлювати свої пропозиції щодо поліпшення нових навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.