Новий смартфон Samsung можна буде носити на зап’ясті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung запатентувала новий пристрій, а наші колеги з сайту Letsgodigitial вже встигли використовувати зображення з патенту для створення якісної тривимірної моделі пристрою.

У розкладеному стані смартфон є більш витягнутим, ніж нові Sony Xperia, екрани яких мають співвідношення сторін 21:9. У складеному стані пристрій можна надіти на зап’ястя і використовувати його як розумний годинник.

Різні звіти аналітиків показують, що ринок носимої електроніки знаходиться на підйомі і буде продовжувати збільшуватися в найближчі роки. Смартфон, який одночасно може служити розумним годинником, здається непоганою витівкою в разі зручної і якісної її реалізації. В такому випадку сама ідея пристроїв з гнучкими екранами вже не здається незрозумілою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники розумних годинників працюють над включенням нових функцій у ремінці для годинників, але якби користувач просто знімав годинник з руки і отримував повноцінний смартфон, було б, мабуть, куди цікавіше.

У складеному стані краю пристрою притягуються один до одного за допомогою магнітів, так що мобільний пристрій надійно зафіксовано на вашому зап’ясті. Велика кількість ланок використовується для того, щоб зробити носіння гаджета більш комфортним. Адже якщо він не буде таким і користувач рідко буде одягати на руку, то втрачається сам сенс у такому форм-факторі.

В такому пристрої акумулятор, друкована плата та інші комплектуючі повинні бути гнучкими. Втім подібні технології вже існують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.