Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S9 продають за дуже низькою ціною

Share

Попит на смартфони в України вже збільшився до рівня 2014 року, коли курс долара був удвічі нижчим, а разом з ним і всі ціни. Все це означає, що зараз громадяни України готові віддавати навіть величезні суми грошей за те, щоб користуватися найновішим і сучасним мобільним пристроєм з усіх, які є на ринку. Одним з таких є Samsung Galaxy S9, який надійшов у продаж ще навесні минулого року, але через занадто високу ціну на старті продажів дозволити собі його покупку виявилися готові далеко не всі.

Справа в тому, що офіційні торгові точки бренду оцінили Samsung Galaxy S9 в Україні в цілих 30 000 гривень, тобто в просто величезну суму грошей. Втім, з тих самих пір ситуація сильно змінилася, в результаті чого тепер придбати цей апарат початкового рівня можна всього за 14 – 15 тисяч гривень, тобто майже вдвічі дешевше, ніж раніше. Він колосально звалився в ціні завдяки тому, що на полиці магазинів надійшло нове покоління, але воно краще лише зовні, маючи при цьому більш ніж удвічі більшу вартість.

На вибір покупців доступне чорне, фіолетове, сріблясте і золотисте забарвлення смартфона Samsung Galaxy S9, у всіх з яких цей апарат виглядає дуже красиво, причому в деяких торгових точках також можна виявити унікальні колірні рішення, на зразок градієнтно-блакитного. За зниженою ціною цей апарат топового рівня з преміальної лінійки продають десятки торгових точок в Україні, причому багато хто з них обіцяють офіційну гарантію терміном на 12 місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний пристрій в особі Samsung Galaxy S9 оснащено 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, одинарної 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge. Габарити корпусу телефону складають 147,7 x 68,7 x 8.5 мм, а важить він всього 163 грами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

    Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до…

    13.05.2024

    Представлений vivo X100 Ultra – флагман з найкращими на ринку камерами

    Компанія vivo провела у Китаї презентацію нової лінійки смартфонів, до якої увійшли моделі X100s, X100s…

    13.05.2024

    Названо найшвидший суперкомп’ютер для штучного інтелекту

    Американський суперкомп'ютер Aurora став найпотужнішим у світі для роботи із завданнями штучного інтелекту. Його продуктивність…

    13.05.2024

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024

    Apple запевняє, що ультратонкий iPad Pro M4 не гнутиметься

    На минулій презентації Apple заявила, що "новий iPad Pro - найтонший продукт компанії за всю…

    13.05.2024

    Складено топ-6 найкращих смартфонів на Android на весну 2024 року

    На першому місці, зненацька, опинився зовсім не флагманський Samsung Galaxy S24 Ultra, а Google Pixel…

    13.05.2024