Apple визнала дратівливу проблему з iPhone XS і XS Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі iPhone XS і XS Max знову почали масово скаржитися на дратівливу проблему. Після 10 секунд і більше в неактивному стані анімація екрану починає збиватися або «заїкатися», коли користувач прокручує екран і робить свайп для закриття програми.

Проблема не нова і перші скарги на неї з’явилися ще в жовтні, в соціальній мережі Facebook є навіть сторінка, присвячена їй. Компанія Apple визнає наявність проблеми і деякі користувачі вже повідомили, що в сервіс-центрі їм видали смартфони на заміну по гарантії.

Однак, на превеликий подив цих щасливчиків, нові смартфони, видані на заміну збійних, теж страждають від такої ж проблеми. Один з користувачів клянеться, що отримав два смартфона по гарантії на заміну і обидва апарати виявилися з такою проблемою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що на таку поведінку смартфонів зовсім не скаржаться користувачі iPhone XR або iPhone X 2017 року. Судячи з усього, це не апаратна проблема, збоїть явно програмне забезпечення. Деякі користувачі впевнені, що проблема в режимі «глибокого сну» SoC A12 Bionic і система не встигає обробити початковий дотик користувача після періоду неактивності. За словами одного із співробітників Apple, смартфони просто некоректно відкалібровані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.