За 8 днів до прем’єри: опублікованмй знімок екрана геймерського смартфона Black Shark 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прем’єра ігрового смартфона Black Shark 2 (а за сумісництвом і нового лідера рейтингу Android-смартфонів AnTuTu) відбудеться 18 березня — це ми знаємо абсолютно точно. А тепер ми знаємо, як виглядає інтерфейс ОС смартфона, а також характеристики його екрану — завдяки скріншоту, опублікованому в соціальній мережі Weibo президентом Xiaomi Ліном Біном (Lin Bin).

Інтерфейс (значки, шпалери) повністю відповідає стилістиці ігрової моделі, хіба що замість більш поширених в подібних пристроях червоних тонів тут використовуються зелені. Роздільна здатність скріншота становить 2340х1080 пікселів, Співвідношення сторін, відповідно, 19,5:9. Ці параметри в точності відповідають параметрам екрану Xiaomi Mi 9, з чого можна зробити два висновки. Перший: Black Shark 2 отримав дисплей з краплеподібним вирізом, як у Mi 9. Другий: в Black Shark 2 може використовуватися екран OLED з інтегрованим сканером відбитків пальців. Знову ж таки, як у Mi 9.

Ще про Black Shark 2 ми знаємо, що апарат побудований на SoC Snapdragon 855, має до 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.