Глава Xiaomi розкрив вартість і особливості бюджетного смартфона Redmi 7

Наступною моделлю Redmi повинен стати бюджетний Redmi 7. В останні дні про нього стало з’являтися все більше подробиць, а зараз потенційну новинку прокоментував і голова компанії Лей Цзунь (Lei Jun).

Мабуть, найголовніше, що випливає з листування топ-менеджера Xiaomi з користувачами Weibo, це те, що ціна смартфона складе 700-800 юанів – $105-120 (2800 – 3200 грн.). Ця вартість називалася ще на початку січня, але на той момент не було зрозуміло, до якої саме моделі вона відноситься. Тепер же вже немає ніяких сумнівів, що в таку суму оцінений саме Redmi 7.

Одночасно Лей Цзунь підтвердив наявність в смартфоні стандартного роз’єму для навушників, ІЧ-випромінювача і акумулятора великої ємності. Також він заявив, що компанія підготує великий обсяг складських запасів, щоб Redmi 7 вистачило всім і не виникав дефіцит.

Практично одночасно з цим глава бренду Redmi анонсував анонс якогось сюрпризу на заході 18 березня, коли буде представлений китайський варіант Redmi Note 7 Pro. Досить скласти два факти воєдино, щоб зрозуміти, що цим сюрпризом якраз виявиться Redmi 7. А ще того ж дня відбудеться прем’єра ігрового смартфона Black Shark 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.