У продаж надійшов новий Samsung Galaxy S10, про який всі мріють

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З кожним днем ​​на ринок виходить все більше і більше смартфонів, причому як бюджетних, так і флагманських. 10 березня 2019 року, в ряді країн світу почалися продажі нового Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, про покупку якого вже мріють дуже багато. Мобільний пристрій доступний для покупки в ряді регіонів, а являє воно з себе спеціальне видання, яке, за чутками, випустили обмеженим тиражем в 100 000 штук, але це лише чутки.

Унікальність будь-якого спеціального видання в тому, що воно продається в спеціальній особливій упаковці, а програмне забезпечення має набір унікальних можливостей. Запущений у продаж Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition орієнтований на покупців, які є вболівальниками футбольного клубу «Ювентус», з яким південнокорейський бренд уклав угоду, що і дозволило створити лімітовану версію флагманського смартфона.

Дана модель має точно такі ж технічні характеристики, як і в Samsung Galaxy S10, але з тією лише різницею, що користувачів чекає трохи інше програмне забезпечення. У нього вже додані записи кількох футбольних матчів клубу «Ювентус», а весь інтерфейс виконаний у фірмовому стилі. При включенні смартфона користувачам показується не логотип виробника, а логотип футбольного клубу, причому в анімованому вигляді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, смартфон Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition містить в собі унікальні рінгтони, шпалери і кілька встановлених додатків, на кшталт JVR (Juventus Virtual Reality) і JTV (Juventus TV). Всі вони користуються серед фанатів великою популярністю. Всі покупці, які куплять собі спеціальне видання флагманського смартфона, можуть розраховувати на безкоштовну підписку на всі ці програми до кінця нового сезону, який завершиться в наступному році. Офіційна рекомендована ціна новинки – 929 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.