«Це не брак, прочитайте інструкцію». Samsung пояснила мерехтливі пікселі на екрані Galaxy S10+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі з перших користувачів Samsung Galaxy S10 + почали скаржитися на проблему з екраном – мерехтливі пікселі, побоюючись, що такі дисплеї можуть швидко вийти з ладу.

Скарги почали надходити від все більшої кількості користувачів і на різних форумах. Тим не менш, компанія Samsung офіційно заявила, що джерелом «миготливого білого світла» на екрані смартфона є датчик присутності або наближення, і проблеми з екраном, насправді, немає.

Користувачі помічали миготіння білих пікселів поруч з фронтальною камерою, коли робили або відповідали на дзвінок. Здається, що це дефект, але насправді – ні. Це працює той самий датчик присутності, визначаючи, коли користувач піднесе смартфон до вуха і треба буде вимкнути дисплей, щоб уникнути випадкових спрацьовувань при натисканні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб збільшити співвідношення площі екрану до площі передньої панелі, корейський виробник використовував виріз в дисплеї Infinity-O, аби приховати компоненти фронтальної камери. Крім камери, кілька датчиків в серії Galaxy S10 теж пішли під екран. Датчик присутності став одним з них.

Простий спосіб переконатися в тому, що проблеми з екраном немає – перемикнути смартфон на гучний зв’язок під час дзвінка. У такому режимі екран не мерехтить.

За словами Samsung подібна поведінка, випадкове мерехтіння екрану під час дзвінка, описано в інструкції до смартфона, але користувачі не вивчили керівництво уважно і могли переплутати це «штатне» явище з проблемою екрану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.