Зниклі 48 Мп повертаються. Xiaomi додала новий режим камери в глобальній прошивці MIUI 10 для Redmi Note 7, Pro, Mi 9 і Mi 9 SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi оголосила про випуск нової глобальної бета-версії прошивки MIUI 10 9.3.7. Основна увага там приділяється оптимізації системи і виправленню помилок, але є і одне нововведення, яке порадує багатьох користувачів новітніх смартфонів компанії.

Різні оптимізації, а також лютневе оновлення безпеки Android доступні в новій прошивці для таких смартфонів, як Mi Mix 3, Mi 8 Pro, Mi Max 3, Mi 8 Lite, Redmi 6, 8 Mi, Mi Play, Redmi 5A, Pocophone F1, Redmi 6A, Mi 8 SE, Redmi 5, Mi 9 SE, Mi 8 EE.

Для користувачів Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Xiaomi Mi 9 і Xiaomi Mi 9 SE передбачений новий режим камери – під промовистою назвою “48 мегапікселів”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки неясно, що саме ховається за цією назвою. Але варто відзначити, що у індійської версії Redmi Note 7 в характеристиках не заявлена наявність датчиків з роздільною здатністю 48 Мп, лише 12 Мп і 2 Мп. Європейська варіація Redmi Note 7 стала доступна пізніше і теж отримала всі 48 Мп, як і китайська.

Втім, це не зупинило індійських шанувальників бренду. Вся стартова партія в 200 тисяч апаратів була розпродана за лічені хвилини. Цікаво буде подивитися, чи буде новий режим 48 Мп на цьому смартфоні, і чи буде це програмне поліпшення знімків, або обмеження в камері спочатку було штучним, а насправді в індійській версії Redmi Note 7 теж є чесні 48 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.