Samsung каже, що Galaxy Fold за конструкцією перевершує Huawei Mate X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно виконавчий директор Huawei заявив, що дизайн смартфона Samsung Galaxy Fold є не таким хорошим, як дизайн Huawei Mate X. Нагадаємо, у першого екран складається всередину корпусу, а у другого дисплей огинає корпус у складеному стані.

Віце-президент Samsung, який курирує підрозділ досліджень і розробок, зробив відповідну заяву, зазначивши, що майбутні пристрої будуть частіше копіювати Samsung Galaxy Fold, ніж Huawei Mate X.

За його словами, конструкція Huawei Mate X є непрактичною з точки зору виникнення подряпин і інших пошкоджень на екрані пристрою. Крім того, екран смартфона в складеному стані можна випадково зачепити і запустити якийсь додаток або зробити дзвінок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно ж, Samsung визнає, що у Samsung Galaxy Fold залишається невеликий простір між двома частинами в складеному стані, проте це технологічне питання, яке буде вирішено з часом. Samsung впевнена, що за подібним дизайном майбутнє індустрії.

Останні чутки вказують на те, що Samsung працює над двома новими смартфонами з згинаються екранами. Один з них схожий на Huawei Mate X, а другий за дизайном буде нагадувати Motorola RAZR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.