Samsung Galaxy A60 постав на перших зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня компанія Samsung представила смартфони Galaxy A30 і A50, компанію яким незабаром складуть Galaxy A40 і Galaxy A60. Характеристики Galaxy A60 витекли в Мережу буквально вчора, про що ми вже повідомляли.

Тепер же джерела опублікували комп’ютерні зображення Samsung Galaxy A60, які демонструють новинку з трьох сторін. На лицьовій частині розташований екран Super AMOLED діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю Full HD+ з вбудованим дактилоскопічним датчиком. Для фронтальної камери передбачений невеликий краплевидний виріз.

Також підтверджується наявність потрійної основної камери, модулі якої розташовані вертикально в лівій верхній частині задньої панелі. Під камерою виден світлодіодний спалах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На нижній панелі добре видно роз’єми 3,5 мм для підключення навушників, USB-C для зарядки і передачі даних, а також решітка гучномовця.

Смартфону Samsung Galaxy A60 приписують однокристальну систему Snapdragon 6150, 6 або 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, а також акумулятор ємністю 4500 мА•год.

Анонс очікується в квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.