Xiaomi Mi 9 очолив топ-10 найпотужніших в світі смартфонів на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

5 березня 2019 року, відомий бенчмарк AuTuTu підвів підсумки лютого 2019 року, назвавши топ-10 найпотужніших в світі смартфонів на Android, а перше місце в такому зайняв преміальний смартфон Xiaomi Mi 9, який ось уже як кілька тижнів доступний для покупки всім бажаючим в Китаї.

Смартфон Xiaomi Mi 9 набрав більш ніж 371 тисяч балів в тесті AuTuTu, що дозволило йому посісти перше місце. На другій позиції опинився Lenovo Z5 Pro GT, якому підкорилася позначка в 353 тисячі балів. Два смартфона, що зайняли лідируючі позиції в рейтингу, засновані на восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, тоді як за обробку графіки в них відповідає прискорювач Adreno 640, будучи одним з найпотужніших в світі, якщо говорити про мобільні пристрої.

Потім, на третьому місці, йде ігровий смартфон Nudia Red Devil, якому підкорилася позначка в 320 тисяч балів. Слідом за ним знаходиться Huawei Mate 2 з показником в 306,9 тисяч балів, а після нього розташувався Honor V20 (306,7 тисяч балів). На шостому рядку рейтингу опинився Huawei Mate 20 X, тоді як потім йде Honor Magic 2. Восьма позиція належить Asus ROG Phone, дев’ята – Xiaomi Black Shark Helo, а десята – флагману Xiaomi Mi 8 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як можна легко помітити, лідируюче становище на ринку мобільних пристроїв зараз займають виключно китайські бренди, яким вдалося домогтися максимальної продуктивності в своїх смартфонах. Вже незабаром у продаж надійдуть новинки від Sony, Samsung, LG та інших брендів, після чого можна буде робити висновки про те, наскільки вони є потужними по відношенню до того ж Xiaomi Mi 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.