Список смартфонів Xiaomi, які не отримають прошивку MIUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально вчора, в мережі з’явився список смартфонів Xiaomi, які ніколи не отримають прошивку MIUI 11. Її презентація очікується в травні, а ось вже на початку червня повинні стати доступні для завантаження і установки перші тестові збірки, тоді як фінальний стабільний білд для Китаю вийде в серпні, а для міжнародного ринку, в тому числі для України, у вересні, хоча точні терміни залежать від конкретної моделі. Чим такі старіше і дешевші, тим пізніше для неї випустять нову ОС, і це потрібно обов’язково враховувати.

Мінімальною версією Android для прошивки MIUI 11 стане 7.1 Nougat від Google, а у випадку з найсучаснішими смартфонами Xiaomi її основою може послужити поки що ще неанонсована офіційно операційна система Android 10.0 Q, над розробкою Google зараз працює. Як вдалося з’ясувати з форуму розробників, новітнє програмне забезпечення ні в якому вигляді не отримають смартфони Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 3, Redmi Note 3, Mi 2, Mi 3, Mi 4 і Mi 5. Цього не станеться не тільки в нинішньому році , а й будь-коли в майбутньому.

Власникам всіх цих моделей радять купити собі нові сучасні моделі, а якщо придбати такі, які вийшли в 2018 – 2019 роки, вони будуть залишатися актуальними ще близько трьох років. При цьому Xiaomi нагадує, що нова прошивка – це не тільки новий користувальницький досвід, але ще і найсучасніша з усіх доступних систем захисту, без якої мобільний пристрій можуть зламати і заразити шкідливим ПЗ, а такого абсолютно точно ніхто не буде радий. Щоб нічого такого не сталося слід завжди використовувати найсучасніші збірки прошивок, а в 2019 році такою стане MIUI 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.