Новий Xiaomi Mi Band 4 несподівано наробив шуму в інтернеті

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Буквально вчора, наручний гаджет Xiaomi Mi Band 4 «підірвав» інтернет, тому як в китайській соцмережі Weibo почалося його активне обговорення. Користувачі і фанати бренду висловлюють свою думку про майбутню новинку і заявляють про те, що вони хочуть бачити в цьому наручному гаджеті. Дискусія виявилася дуже великою, тому що в ній прийняло участь понад тисячу осіб, які проживають звичайно ж в Китаї, адже повноцінно використовувати дану соціальну мережу за межами даного регіону світу просто неможливо.

Реклама

Відомо, що Xiaomi Mi Band 4 отримає злегка зігнутий 1-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління і можливість відображення кольорового зображення. Крім того, трекер зможе порадувати всіх покупців справжнім захисним склом на лицьовій частині, а також ремінцем з надійною застібкою і перфорацією для більш надійної фіксації на руці, що буде особливо актуально під час активних занять спортом. Крім того, майбутню новинку приписують підтримку магнітної зарядки, що дозволить не витягувати кожен раз капсулу з ремінця.

Не обійдеться в новому спортивному браслеті від китайської корпорації навіть без барометричного альтиметра, призначеного для зміни набраної висоти. Він дозволить всім користувачам отримувати ще більше інформації про свою фізичну активність протягом дня, а також, крім того, з його допомогою розрахунок спалених калорій стане більш точним, адже підніматися вгору набагато складніше, ніж просто йти по прямій. Просунута версія Xiaomi Mi Band 4, яка може отримати приставку «Pro», отримає GPS для відстеження свого місця розташування в просторі.

Багато фанатів бренду називають даний спортивним браслет найочікуванішим гаджетом від Xiaomi в 2019 році, звичайно, після презентації флагмана Mi 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: