Президент Xiaomi показав і розповів про те, як виробляють флагман Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Смартфон Xiaomi Mi 9 виявився надпопулярним, тому чи не відразу після його виходу топ-менеджери компанії почали говорити про необхідність підвищення темпів виробництва моделі. Раніше президент Xiaomi пообіцяв наростити виробництво Mi 9 протягом двох тижнів, а зараз він опублікував подробиці про виробництво моделі.

По суті, ситуація, коли президент компанії демонструє фото виробничого процесу — унікальна. Більшість фірм навпаки вважають за краще не зраджувати такі моменти розголосу, але в Xiaomi не бояться розкривати фабричні секрети. А вони місцями вельми цікаві.

Так, за словами Ліна Біна (Lin Bin), на заводі використовується фірмова розробка – робот для нанесення наліпокк з IMEI. Його продуктивність — 450 смартфонів на годину. Такий агрегат здатний замінити 14 працівників, працюючих у дві зміни. Причому автоматика виключає можливість нанесення неправильної наліпки. Враховуючи, що на кожен апарат припадає по три таких (плюс ще плівка на тильній панелі), то вигода від використання такого робота очевидна.

Президент Xiaomi показал и рассказал о том, как производят флагман Mi 9

А ще на фабриці встановлено автоматизоване тестувальне обладнання Aitexun, що дозволяє тестувати і калібрувати вісім смартфонів за раз, причому налагоджувати та тестувати одночасно безліч параметрів і датчиків: акселерометр, гіроскоп, Wi-Fi, сканер відбитків пальців, інтегрований в екран, NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Президент Xiaomi показал и рассказал о том, как производят флагман Mi 9

Раніше кожен тест проводився послідовно, що, звичайно, займало багато часу. Після установки обладнання aitexun ефективність етапу налаштування обладнання після складання значно зросла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.