Xiaomi не поспішає із випуском свого гнучкого смартфону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці Mobile World Congress 2019 компанія Xiaomi так і не показала прототип гнучкого смартфона, який був продемонстрований в тому самому відеоролику.

Міжнародний директор з продуктів і маркетингу Xiaomi Донован Сунг (Donovan Sung), поспілкувавшись з Venture Beat, заявив, що компанія Xiaomi тестує різні прототипи згинаючихся смартфонів, але вважає, що їй краще дочекатися, коли ринок буде більш зрілим для подібних пристроїв.

Компанія Xiaomi, яка завжди славилася продажем смартфонів з мінімальною маржею, справедливо вважає, що пристрій вартістю значно більше 1000 доларів (26900 грн.) може не відповідати її стратегії. Він додав, що Xiaomi показала те саме відео, щоб підтвердити, що вона працює над таким пристроєм, а також так як вважає, що досягла відчутного прогресу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різні ЗМІ, які брали інтерв’ю у Донована Сунга, зробили більш гучне припущення. Нібито поточна позиція Xiaomi по відношенню до смартфонів зі складними екранами полягає в наступному: замість того, щоб поспішати із запуском продуктів, які не повністю готові, краще просто не випускати їх.

Донован Сунг також підтвердив, що вихід компанії на ринок смартфонів США затримується ще на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.