Samsung Galaxy S9 неймовірно сильно впав в ціні

Офіційне представництво компанії Samsung в Україні продавало Galaxy S9 на старті продажів за цілих 30 000 гривень. Віддавати за цей телефон таку суму грошей виявилася готові лише одиниці, що і призвело до того, що купили його далеко не всі, хто цього хотів. На радість мільйонів людей, які все ще мріють роздобути цей флагман, тепер це стало можливо зробити. Сталося це завдяки сильній конкуренції, а також зниження закупівельної вартості смартфона для магазинів.

Так, тепер купити Samsung Galaxy S9 можна за 14 – 15 тис. гривень, тобто набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. На вибір пропонують сріблясте, чорне, фіолетове, золотисте, сріблясте забарвлення, у всіх з яких флагман виглядає дуже привабливо і стильно, тому можна сміливо вибирати будь-яку. Цей мобільний пристрій може похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), а також восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц.

В іншому, цей смартфон має корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 5, із роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, одинарною 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A -GPS, 4G VoLTE і NFC, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою функцій швидкої (Fast Charge) і бездротового (Qi) зарядок. Розміри корпусу телефону складають 147,7 x 68,7 x 8.5 мм, тоді як важить він всього 163 грами. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.