Categories: Смартфони

Новий Samsung Galaxy S10 розізлив всіх власників iPhone XS

Share

Буквально вчора, даний телефон топового рівня розізлив всіх власників iPhone XS та інших продуктів «яблучної» корпорації, які компанія Apple випустила за останні півтора року. Справа в тому, що при покупці iPhone XS покупець отримує зарядний пристрій на 5 Вт, але цей мобільний пристрій підтримує технологію швидкої зарядки PD, підтримуючи струм потужністю більш ніж в чотири рази вище. Таким чином «яблучна» корпорація економить кошти на кожному проданому телефоні. Парадокс в тому, що заряджати смартфон Apple від Samsung Galaxy S10 навіть швидше і ефективніше, ніж від стандартного комплектного зарядного пристрою.

Смартфон Samsung Galaxy S10 підтримує зворотню бездротову зарядку, тобто він може віддавати свій власний заряд акумулятора іншим пристроям. Максимальна потужність при цьому досягає 9 Вт, що майже вдвічі більше такої при використанні провідної стандартної зарядки в iPhone XS. З цього випливає, що продукт південнокорейської корпорації здатний чи не в два рази швидше заряджати мобільний пристрій Apple, і це справжнісінька ганьба для американського бренду, який економить якісь жалюгідні долари на сучасній зарядці.

Як стверджує компанія Samsung, вона додала в Galaxy S10 технологію зворотної зарядки по Qi для того, щоб власники смартфона могли від мобільного пристрою в будь-який час заряджати бездротові навушники Galaxy Buds, а також, крім того, смарт-годинник Galaxy Watch. Всі ці новинки надійдуть в продаж вже в найближчі кілька місяців. Звичайно, заряджати iPhone XS смартфоном за $ 1000 задоволення сумнівне, проте важливий сам факт того, як сильно Apple економить гроші на покупцях своїх дорогої продукції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Отличная новость; Компании хотят больше денег заработать. Я сейчас выбираю ламинат diamantpol, и столкнулся с такой проблемой: как производители формируют Цены на свою продукцию? Не понятно для меня, какой бренд выбрать?

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    В мережу потрапили нові деталі про дисплей та акумулятор vivo X100 Ultra, X100s, X100s Pro

    vivo офіційно представить X100s, X100s Pro та X100 Ultra наступного понеділка, 13 травня. Нещодавно була…

    09.05.2024

    Huawei Pura 70 Ultra став найкращим у світі камерофоном за версією DxOMark

    Фахівці DxOMark протестували основну камеру Huawei Pura70 Ultra і поставили його на перше місце у…

    09.05.2024

    Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

    Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з'являтися приховані…

    09.05.2024

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024