Meizu натякає на сильні сторони флагманського смартфона Meizu 16s

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu вже в наступному місяці, який стартує завтра, повинна анонсувати новий флагманський смартфон Meizu 16s. Дану інформацію озвучив особисто виконавчий директор компанії Meizu Джек Вонг (J. Wong).

Тепер же Meizu почала дражнити громадськість, опублікувавши перший тизер, із тегом #ThePowerof16. Смартфон рекламують за допомогою гучного слова Super, яке в даному випадку виступає в ролі абревіатури.

Під цими літерами ховаються слова speed, utility, performance, extra features і RAM, які, зокрема, вказують на підвищену продуктивність, збільшений об’єм оперативної пам’яті і додаткові можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Meizu 16s оснащений безрамковим екраном Super AMOLED з діагоналлю 6,2 см, який покритий захисним склом Corning Gorilla Glass 6. В якості апаратної основи виступає сучасна однокристальна система Qualcomm Snapdragon 855. В основній камері встановлений головний датчик зображення Sony IMX586 роздільною здатністю 48 Мп. Ємність акумулятора становить 3600 мА•год, смартфон підтримує безконтактні платежі завдяки модулю NFC, якого не було в Meizu 16.

Масове виробництво Meizu 16s почнеться в березні, а в продаж новий флагман надійде в квітні. Ціна новинки буде починатися з позначки близько 490 доларів (13200 грн.).

І ще парочка тизерів, які вказують на 7. Можливо, мова йде про 7 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.