Huawei вперше в історії виставки MWC отримала нагороду за кращий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора стало відомо про те, що в ході щорічної церемонії нагородження Global Mobile Awards (Glomo Awards), яка пройшла в рамках виставки Mobile World Congress 2019, був названий кращий смартфон даного заходу.

Нагороду компанії вручили Huawei за флагманський камерофон Huawei Mate 20 Pro, відзначивши його видатну продуктивність, відмінну систему обробки зображень, тривалий час роботи без підзарядки, інноваційні рішення для бездротової зарядки і цікавий дизайн.

“Це перший раз в історії, коли мобільний пристрій компанії Huawei визнали кращим на міжнародній виставці Mobile World Congress. Huawei Mate 20 Pro став кращим в суперважкій категорії, випередивши пристрої Apple, Google, Samsung та інших брендів”, – Хе Ганг, президент лінійки мобільних пристроїв Huawei.

У минулому році продажі смартфонів Huawei досягли 206 мільйонів одиниць, що дозволило компанії зайняти друге місце в світі. У 2020 році компанія розраховує реалізувати 300 млн смартфонів, до того моменту вона вже повинна очолювати ринок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.