Технології Honor Gaming+ підвищують графічну продуктивність і енергоефективність смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці MWC 2019 компанія Huawei представила серію технологій Gaming+, яка покликана підвищити продуктивність, якість і деталізацію відтворення графіки відеоігор. Першим її отримає смартфон Honor View 20.

Технології Honor Gaming+ покращують якість відео під час ігор за рахунок підвищення ефективності та оптимізації завантаження графічного модуля, впровадження інтелектуального алгоритму прогнозування завантаження, а також удосконалення інших компонентів системи.

Gaming+ підвищує енергоефективність системи Kirin 980 на 20,34%. Серед оновлень, внесених в графічний модуль Mali-G76 — оптимізація перекодування, поліпшила планування завантаження і ефективність паралельних обчислень. Інтелектуальна технологія розподілу ресурсів на основі частотної модуляції підвищує плавність роботи графічного модуля.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення на Honor View 20 забезпечує підтримку версії Vulkan гри Fortnite, що прискорює і покращує процес гри. Популярні мобільні ігри, такі як QQ Speed і Arena of Valor, також були оптимізовані і отримали підтримку більш високої частоти оновлення кадрів, більш високу чіткість і деталізацію відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.