Huawei P30 і Huawei P30 Pro можуть затриматися до квітня, а в березні вийде тільки Huawei P30 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярна китайська онлайнова торгова площадка Tmall опублікувала список нових продуктів, які з’являться в асортименті магазину в березні цього року. У списку є кілька моделей смартфонів, включаючи ті, що ще не були анонсовані.

Першим у списку вказано дебютний смартфон Iqoo, підрозділ компанії Vivo. 8 березня повинні початися вільні продажи флагманської лінійки Samsung Galaxy S10, хоча перші покупці отримали смартфони ще вчора.

Бюджетний камерофон Meizu Note 9, який буде анонсований 6 березня, надійде в продаж в середині наступного місяця. Потім відзначений смартфон Huawei Nova 4e, про який поки що немає інформації. Однак джерела вважають, що під цією назвою в Китаї буде випущена молодша модель нової флагманської лінійки Huawei P30. В інших частинах світу вона вийде під назвою Huawei P30 Lite. Нагадаємо, фотографії Huawei P30 Pro, які поширилися в Мережі, інсайдер назвав фейком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім у березні вказано смартфон Vivo X27, а ось Huawei P30 і Huawei P30 Pro в списку не вказані, незважаючи на те, що їх повинні представити 26 березня. Імовірно, у продаж дві старші моделі флагманської лінійки Huawei надійдуть вже у квітні, а в березні вийде тільки смартфон Huawei P30 Lite, який цілком міг бути зображений на тих самих фотографіях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.