Sony анонсувала смартфони Xperia 1 та Xperia L3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony вчора представила флагманський смартфон Xperia 1 і «преміальний середній клас» у вигляді моделей Xperia 10 і Xperia 10 Plus. Правда, яким чином у Sony поняття преміального середнього класу в 2019 році сусідить з SoC Snapdragon 630, не дуже зрозуміло.

Але крім цих моделей була представлена і Xperia L3 – молодша з усіх. Ціни на цей апарат поки немає, але досвід минулих моделей Sony показує, що, незважаючи на бюджетні параметри, дешевим смартфон не буде.

Отже, ця новинка не отримала екран зі співвідношенням сторін 21:9. Тут використовується панель діагоналлю 5,7 дюйма роздільною здатністю 1440х720 пікселів. В основі смартфона лежить SoC MediaTek Helio P22, 3 ГБ ОЗП і 32 ГБ флеш-пам’яті. Ємність акумулятора — 3300 мА·год. Враховуючи відносно невеликий екран і простеньку платформу, можна розраховувати на хорошу автономність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера у новинки здвоєна з датчиками роздільною здатністю 13 і 2 Мп, а роздільна здатність фронтальної — 8 Мп. З іншого можна відзначити сканер відбитків пальців на бічній грані, скло Gorilla Glass 5 і Android Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.