Майбутній бестселер Xiaomi Redmi Note 7 Pro постав на якісних офіційних рендерах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Спеціалізуючийся на різного роду витоках ресурс Slashleaks опублікував перші офіційні рендери смартфона Xiaomi Redmi Note 7 Pro, який повинен бути представлений на днях.

Реклама

Керівник самостійного бренду Redmi Лю Вейбинг (Lu Weibing) підтвердив, що смартфон буде оснащений здвоєною камерою з головним датчиком зображення Sony IMX586 дозволом 48 Мп, дактилоскопічним датчиком на задній панелі, РК-екраном, акумулятором ємністю 4000 мА•год, 6 ГБ оперативної пам’яті і скляної задньою панеллю з градієнтним відливом.

Трохи пізніше з бази даних TENAA стало відомо, що ємність акумулятора насправді дорівнює 3900 мА•год, діагональ складе 6,3 дюйма, а габарити смартфона рівні 159,21 x 75,21 x 8,1 мм.

Офіційний анонс Redmi Note 7 Pro очікується до кінця цього тижня.

Насправді, джерелом виступив відомий інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), часто публікує достовірну інформацію, так що рендери цілком можна вважати офіційними.

Він також додав, що 28 лютого будуть представлені два смартфона Redmi, які відрізняються камерами. На одному рендері видно напис ai Camera, на іншому вказано роздільну здатність у 48 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwww.slashleaks.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: