Samsung представила смартфони Galaxy A30 і Galaxy A50, оснастивши їх ємними акумуляторами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung вчора представила перші смартфони оновленої лінійки Galaxy A. Як і очікувалося, спочатку представили лише два апарати: Galaxy A30 і Galaxy A50.

Випуском лінійки Galaxy M компанія показала, що може робити недорогі смартфони з непоганими параметрами, тому основне питання до новинок був саме з приводу ціни.

На жаль, ціна поки не названа. Апарати з’являться в продажу в середині березня, імовірно, спочатку в Індії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy A30 і Galaxy A50 отримали однакові екрани: Super AMOLED діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю Full HD + з краплеподібними вирізами. Сама Samsung називає ці екрани Infinity-U. Також у апаратів ідентичні акумулятори ємністю 4000 мА·год, що однозначно буде їх перевагою перед багатьма конкурентами.

Поки немає даних про те, які платформи використовувала компанія. Відомо, що Galaxy A30 отримав шестиядерну SoC, а Galaxy A50 — восьмиядерну. Молодша модель оснащується 3 або 4 ГБ ОЗУ і 32 або 64 ГБ флеш-пам’яті. У старшій 4 або 6 ГБ ОЗУ і 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті.

Різні і камери. Galaxy A30 отримав подвійну основну камеру з датчиками роздільною здатністю 16 і 5 Мп, а також 16-мегапіксельну фронтальну камеру. У Galaxy A50 фронтальна камера має роздільну здатність 20 Мп, а потрійна основна отримала датчики роздільною здатністю 25, 5 і 8 Мп.

Обидві новинки підтримують швидку зарядку, а у Galaxy A50 є ще й підекранний сканер відбитків пальців. Найцікавіше те, що смартфони повністю ідентичні за своїми габаритами: 158,5 х 74,7 х 7,7 мм

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.