Xiaomi Redmi Note 7 Pro надходить у продаж

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У соціальній мережі Weibo з’явилися зображення майбутньої новинки, які проливають світло на її зовнішній вигляд. Як стало відомо, купити Xiaomi Redmi Note 7 Pro покупці зможуть в чорному, синьому і червоному кольорах, у всіх з яких мобільний пристрій виглядає дуже стильно і привабливо. По частині дизайну новинка нічим не відрізняється від оригінальної моделі, яка не має приставки «Про» в назві, а продажу її почали ще в середині січня цього року.

Реклама

Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 Pro, який стане чимось середнім між бюджетним смартфоном і мобільним пристроєм середнього рівня, оснащений 6,3-дюймовим IPS-екраном з вирізом у верхній частині під камеру, подвійною основною фотокамерою з роздільною здатністю 48 Мп (Sony IMX586) , 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників.

За автономність мобільного пристрою у відповіді акумуляторна батарея ємністю 4000 мАг, яка підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 4.0+. Крім усього цього, Xiaomi Redmi Note 7 Pro зможе порадувати покупців модулями зв’язку Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, Wi-Fi 802.11ac і GPS. На жаль, розраховувати на наявність NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами не доводиться. Офіційна презентація даного телефону відбудеться в кінці нинішнього тижня, після чого він відразу ж надійде в продаж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: