Emporia привезе на MWС 2019 чотири новинки

За даними опитування, проведеного в минулому році, 31% людей старше 65 років і 50% — у віці від 65 до 70 років мають мобільний телефон з доступом в Інтернет. У той же час 85% користувачів смартфонів старше 65 років використовують WhatsApp або інші служби обміну повідомленнями, щоб залишатися на зв’язку з друзями та родиною, а 59% онуків використовують WhatsApp, щоб поділитися своїм життям з бабусею і дідусем.

Компанія Еmporia враховує особливості потреб літніх користувачів, намагаючись полегшити їм використання мобільних пристроїв. На виставку MWC 2019 виробник пообіцяв привезти чотири новинки, включаючи смартфони з інтегрованим додатком WhatsApp, більш простими користувацькими інтерфейсами і поліпшеною читаністю зображення на екрані.

Найбільш цікава новинка — гнучкий смартфон emporiaTOUCHsmart. Він оснащений сенсорним екраном і фізичною клавіатурою. Роздільна здатність основного екрану типу IPS розміром 3,35 дюйма — 480 х 854 пікселів. На кришці є допоміжний екран розміром 1,54 дюйма і роздільною здатністю 240 х 240 пікселів. Для запуску WhatsApp є кнопка швидкого доступу. Легкодоступна кнопка екстреного виклику дозволяє автоматично набрати до п’яти номерів одним натисненням.

Смартфон підтримує бездротові технології 4G, Wi-Fi 802.11 n і Bluetooth 4.0. Він оснащений приймачем GPS, камерами роздільною здатністю 2 і 5 Мп, слотами для карт nano-SIM і microSD. Об’єм ОЗП дорівнює 512 МБ, Флеш-пам’яті-4 ГБ. Апарат працює під управлінням адаптованої ОС Android Go 8.1. При габаритах 113,8 x 56,7 x 20,6 мм він важить 127 гр. Ємність акумулятора дорівнює 1400 мА∙год. У продажу пристрій повинен з’явитися в квітні.

Крім того, виробник покаже смартфон Smart.3 з камерами роздільною здатністю 8 і 13 Мп, захищений від пилу і бризок, чохол emporiaSMARTCOVER з пером для сенсорного введення, яке одночасно служить підставкою, а також додаток EmporiaApp, який робить будь-який смартфон з ОС Android більш підходящим для користувачів старшого покоління. Воно створює більш простий і зрозумілий користувальницький інтерфейс з великими значками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.