Samsung Galaxy S10 став смартфоном з найкращою в світі камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч офіційні продажі Samsung Galaxy S10 у всіх трьох версіях і почнуться тільки 8 березня 2019 року, але вже зараз очевидно і зрозуміло, що мобільний пристрій ризикує стати кращим на ринку серед усіх, хто працює на базі Android. 22 лютого 2019 року, співробітники організації DxOMark, яка займається тестуванням камер смартфонів, протестували новинку від південнокорейської корпорації, поставивши їй 109 балів сумарно за запис відео і фотозйомку.

За якість фото смартфон Samsung Galaxy S10 в Plus-версії отримав 114 балів, а ось за запис відео 97 балів. Такі показники дозволили йому зайняти лідируюче положення в рейтингу смартфонів з кращими камерами, за версією організації DxOMark. Досягти таких висот новому флагману бренду вдалося за рахунок потрійної основної камери, яка володіє 12 Мп, 16 Мп і 12 Мп. Вона робить вражаючі знімки навіть в умовах відчутної нестачі світла.

Експерти при тестуванні даного смартфона відзначили, що він володіє точним балансом білого, шикарною передачею кольору, а також низьким рівнем шумів і збалансованими настройками в автоматичному режимі, що особливо помітно при зйомці в приміщенні. Таким чином, смартфон Samsung Galaxy S10 змістив з першого місця флагмани Huawei P20 Pro і Huawei Mate 20 Pro, які до цього моменту займали перше і друге місця відповідно. Такий успіх в рейтингу DxOMark гарантовано матиме позитивний вплив на продажі новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.